Η Πρωτοβουλία Φιλίππων πολιτεία, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΕΧΘΕΣ, ΠΕΜΠΤΗ 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Συνάντηση είχε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Κρηνίδων εχθές το απόγευμα στο δημαρχιακό μέγαρο Κρηνίδων με υπευθύνους του δήμου προκειμένου να ενημερωθούν για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα διαρκέσουν 11 μήνες. Για το σχολικό έτος 2022 - 23 οι μαθητές του Γυμνασίου θα μεταφερθούν στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα ενώ αυτοί του Λυκείου στο δημοτικό σχολείο της Λυδίας. Εμείς ελπίζουμε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα καθώς ήδη υπάρχει καθυστέρηση τριών μηνών. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναρξη εργασιών στα τέλη Μαίου του 2022 και εχθές μάθαμε πως αυτές θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε την πορεία των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου