Η Πρωτοβουλία Φιλίππων πολιτεία, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!



Έντονο είναι το ενδιαφέρον της υφυπουργού προστασίας του πολίτη κυρίας Κατερίνας Παπακώστα, για το ενδεχόμενο ανασύστασης του Δήμου Φιλίππων. Η κυρία Παπακώστα παρακολουθεί το blog της Πρωτοβουλίας Φιλίππων ( φανταζόμαστε αιτία θα ήταν τα ιστορικά θέματα ) εδώ και αρκετό καιρό. Η ίδια η υπουργός ζήτησε να ενημερωθεί μέσω του γραφείου της, μετά από δικό μας αίτημα φυσικά, να υποστηρίξει τον αγώνα μας. Εμείς επικοινωνήσαμε με το γραφείο της υπουργού, την ημέρα που μας υπέδειξε ( εχθές Τρίτη, 12/03/2019 ) και μιλήσαμε με τη γραμματέα της με την οποία συμφωνήσαμε να αποστείλουμε στην κυρία Παπακώστα ένα υπόμνημα με τις θέσεις μας σχετικά με την αναγκαιότητα της ανασύστασης του δήμου Φιλίππων. Δεν υποστηρίζουμε, σε καμία περίπτωση, πως η κυρία Παπακώστα έκανε κάποια δήλωση υποστήριξης του αγώνα μας. Έδειξε όμως ενδιαφέρον και ζήτησε να ενημερωθεί, πράγμα το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες! Είναι κάτι που μας χαροποιεί, καθώς η κυρία Παπακώστα δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, ούτε πολιτεύεται σ΄αυτήν. Άρα δεν υπάρχει κάποιο «πολιτικό συμφέρον» που κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον της υπουργού.  Είναι σαφές πως όλο και περισσότερος κόσμος κατανοεί το δίκαιο του αγώνα μας. Οι θετικές ματιές έχουν απλωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια και έχουν βγεί ακόμα και εκτός συνόρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου