Η Πρωτοβουλία Φιλίππων πολιτεία, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΩΝ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ.

Για κάποιους η λέξη ντροπή είναι άγνωστη. Εκεί που χιλιάδες χρόνια ιστορίας κοιτάζουν όλο τον κόσμο, εκεί βρήκαν κάποιοι το ιδανικό σημείο για να στήσουν μια δική τους, προσωπική, χωματερή. Δεκάδες τόνοι μπάζων και σκουπιδιών κοσμούν και διαλαλούν την βαρβαρότητά μας. Επικοινωνήσαμε με τον τοπικό αντιδήμαρχο ( ό ίδιος μας έχει ζητήσει να του στέλνουν αυτές τις καταγγελίες πριν τις αναρτήσουμε ώστε να μας λέει και τις αντιδράσεις του ) ο οποίος ήταν γνώστης του προβλήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, τις επόμενες ημέρες θα καθαριστεί ο χώρος σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου