Η Πρωτοβουλία Φιλίππων πολιτεία, δημιουργήθηκε από πολίτες για να διεκδικήσει για την περιοχή των Φιλίππων, τη δημιουργία ενός δήμου, του Δήμου Φιλίππων, που να πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα εμβαθύνουν τη δημοκρατία και ταυτόχρονα θα δίνουν προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης του τόπου μας.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ! ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΡΑΡΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!





  Δύο μοναδικά φαινόμενα είχαμε ως αποτέλεσμα των έντονων και συνεχών βροχοπτώσεων στον Αμυγδαλεώνα. Το ένα είναι οι υπέροχοι καταρράκτες και το  άλλο η καταρρακτώδης αδιαφορία των αρμοδίων αρχών. Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας είναι να κινδυνεύουν οι περιουσίες των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα και να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων! Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Αμυγδαλεώνα ( με πρωτοβουλία του κυρίου Πουρσαϊτίδη για να είμαστε ακριβείς ), Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, ο οποίος δηλώνει ανίσχυρος να κάνει το ότιδήποτε, περάν του να παρατηρεί και ο ίδιος τα φαινόμενα και να γίνεται αποδέκτης παραπόνων, δικαιολογημένων, σε κάθε περίπτωση. Τι θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, όταν έχει μείνει τελείως μόνος του; Για τους Φιλίππους μία είναι η λύση και το βλέπουμε, το ζούμε, κάθε μέρα. ΑΠΌΣΧΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Επιτέλους, να
σταματήσει αυτή η υποτίμηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από τον δήμο της Καβάλλας προς τον π. δήμο Φιλίππων! Στον Αμυγδαλεώνα ζουν άνθρωποι, όχι τσουβάλια με σκουπίδια! Διότι έτσι μας φέρεστε «αγαπητοί συνδημότες» και αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στις διοικήσεις και όχι στου κατοίκους της Καβάλλας! Οι φωτογραφίες προέρχονται από κατοίκους της κωμόπολης.



Πρωτοβουλία Φιλίππων, 27/01/2019










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου